Back to Top
Goldmembers Al lid? inloggen

Voordelen lid worden

Leden van bieretiketten.nl kunnen gebruik maken van de grote collectie verzamelitems in de bieretiketten.nl database om hun eigen etikettenverzameling bij te houden. Je kunt gemakkelijk per etiket aangeven of je het verzamelitem hebt en de "Heb Ik" status van andere leden zien. Met deze functionaliteit is het makkelijker dan ooit om je verzameling bij te houden en om te onderhandelen met andere verzamelaars.

Daarnaast kunnen leden zelf etiketten toevoegen aan de website, door een scan of goede kwaliteit foto van het etiket te uploaden naar de website en informatie over het etiket in te vullen.

Wat kost lidmaadschap?

Elk jaar vragen wij leden om een bijdrage te maken aan de website zodat we kunnen betalen voor de domeinnaam en de server architectuur waarop de database en website draaien. Daarnaast kunnen we door deze bijdrage tijd steken in het verbeteren van de website en het toevoegen van nieuwe functionaliteit en verzamelitems.

De bijdrage is een minimum van €20,- per jaar. Het exacte bedrag is verder vrijblijvend.

Hoe wordt ik lid?

Via het formulier hier onder kunt u registreren voor lidmaadschap. Na het versturen van de gegevens moet u eerst uw emailadres bevestigen. Daarna krijgt u zo snel mogelijk antwoord per email.

Contact

Voor vragen over het lidmaadschap of de verzamelitems zijn wij altijd beschikbaar via email. De contact informatie is te vinden via de "Contact" link onder aan de pagina, of door hier te klikken.

Registreren
Naam
Email
Wachtwoord
Over jezelf
Adres

Telefoon
Voordat u kunt registreren moet u bewijzen dat u geen robot bent. Hiervoor worden cookies van Google gebruikt. Klik op "Eenmalig toestaan" om verder te gaan.