Back to Top
Verschillende Adblockers zien afbeeldingen op onze website aan voor hinderlijke advertenties.

www.bieretiketten.nl is een onafhankelijke website en heeft geen inkomsten uit advertenties nodig.

We hebben uitsluitend fraaie oude bieradvertenties en daarnaast meer dan 50.000 afbeeldingen van bieretiketten en -kroonkurken!
Zet daarom onze website bij de toegestane sites in de door u gebruikte Ablocker, wanneer u problemen met het tonen van afbeeldingen op deze website ondervindt!

Hieronder ziet u hoe dit te doen voor de meest gebruikte adblockers:

AdBlock

Gebruikt u AdBlock? Dan kunt u de extensie in uw browser openen als u op deze pagina zit. Vervolgens kiest u voor 'Blokkeer niets op pagina's van dit domein' en drukt u op 'uitsluiten'. U schakelt dan afbeeldingen bekijken in voor alle pagina's van www.bieretiketten.nl.

AdBlock Plus

Gebruikt u AdBlock Plus? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. U ziet dan staan 'Ingeschakeld op deze site'. U schakelt dan afbeeldingen bekijken in voor alle pagina's van www.bieretiketten.nl.

AdBlock Pro

Gebruikt u AdBlock Pro? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. Kies vervolgens voor 'Uitschakelen voor deze websites' om afbeeldingen op alle pagina's van www.bieretiketten.nl te kunnen bekijken.